Aanmelden

Informatie over aanmelden en inschrijven

About us

Hoera! Mijn kind mag naar de basisschool!

Ruim voordat een kind vier jaar wordt, gaan ouders op zoek naar een basisschool voor hun kind. Rond de derde verjaardag ontvangen zij van de Gemeente Dronten informatie over de leerplicht. Als ouder wil je een goede basisschool voor je kind. Je zoekt als ouder een schoolomgeving die aansluit bij de waarden en normen van de thuissituatie. Een keus voor een basisschool betekent in de meeste gevallen een verbintenis voor jaren.

U bent van harte welkom om kennis te maken op onze school. U kunt zich aanmelden voor een rondleiding, dat kunt u doen via de knop 'aanmelden voor de basisschool'.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak met u te maken. U kunt uw kind al opgeven zodra het geboren is.

Twee maanden voor uw kind bij ons op school start, maakt de leerkracht van uw kind graag een afspraak met u om kennis te maken met u en uw kind om wenmomenten af te spreken.
Wilt u zich opgeven voor het kinderdagverblijf of de BSO, dan kunt u dit doen via de knop 'aanmelden voor het kinderdagverblijf en/of de BSO'.
Welkom op onze school!

Waar staan we voor?

7 kernwaarden in illustraties